magnusstrandberg.se

magnusstrandberg.se

magnussstrandberg.se

magnus
strandberg.se

Hur väljer jag rätt url till hemsidan?

I denna delen av min seo-skola går jag igenom hur man väljer rätt url till hemsidan.

Lär dig sökmotoroptimering


Ta del av min seo-skola och få en insikt i grunderna i sökmotoroptimering, seo.

Lär dig sökmotorptimering. Lär dig grunderna i sökmotoroptimering. Lär dig seo. Lär dig grunderna i seo.

seo-skola. Lär dig seo online.

Förbättra din webplats och din placering i sökresultat med hjälp av processer och smart taktik. Arbeta mer långsiktigt med erat arbete med sökmotoroptimering och er digitala marknadsföring.

Dela den här artikeln om sökmotoroptimering med dina vänner och kollegor

I den här artikeln (lektionen) ger jag dig tips på hur man tar fram och väljer en bra url (adress) för sin hemsida.

URL är adressen till din hemsida eller till en sida på din hemsida. Kort och gott så är det en unik plats som gör att webbläsarna hittar rätt och inte kommer vilse.

Det är viktigt att varje sida på din site har en unik url, adress. Den talar om (om man gör det rätt) vad aktuell sida handlar om och eftersom Google gillar unikt innehåll så får en sida aldrig vara nåbar från flera olika adresser. Är den det så är risken överhängande att du drabbas av det man kallar för duplicate content - duplicerat innehåll. Här kan du läsa mer om hur Google ser på duplicerat innehåll och hur du kan göra för att undvika det.

Mina artiklar (lektioner) i min seo-skola och om hur du lär dig grunderna i seo, sökmotoroptimering.

Läs mer om vad jag kan hjälpa er med.
Jag hjälper företag och organisationer (även privatpersoner) i Borås och Göteborg med sökmotoroptimering och säljande, informativa och berättande texter och innehåll för er digitala marknadsföring.

Om magnus strandberg

Jag gillar den digitala närvaron och den digitala världen. Därför vill ajg hjälpa och bistå med det jag kan inom seo, sökmotoroptimering och att synar i sökresultaten i Google. Syns bättre och på rätt sätt på Google med effektiv seo, sökmotoroptimering.

Det här lägger jag helst min tid på (ja, det är mer än 100%):

DESIGN - 90%

60% Complete

UTVECKLING - 60%

60% Complete

CONTENT OCH SKRIBENT - 75%

60% Complete

SEO, SÖKMOTOROPTIMERING - 95%

60% Complete

Jag är en webdesigner, webutvecklare, skribent och content writer i Borås och Göteborg. Jag kan också SEO - sökmotoroptimering. Men det har du säkert redan märkt eftersom Du troligen har sökt efter t ex webdesigner, ny hemsida, webbsida eller skribent eller något liknande på google och sfått syn på mig och min webbsida i sökresultatet på din sökning. Läs mer om seo och sökmotoroptimering här.

Jag kan seo - sökmotoroptimering. Men jag kallar mig inte för "seo-expert" som så många andra gör. Faktum är att jag tycker du ska vara lite vaksam när någon kallar sig för seo-expert. sök på t ex sökmotoroptimering borås - kommer personen eller företaget upp i sökresultatet? Bra, men vilken placering får personen eller företaget? Det visar om personen är expert eller inte. Jag vet att jag kan en hel del om seo och sökmotoroptimering och därför erbjuder jag dig/er mina tjänster inom det. Så enkelt är det.

kontakta mig

Sökmotoroptimering Borås, göteborg. Kontakt magnus strandberg när ni är i behov av en mer närvarande partner för er digitala marknadsföring och seo, sökmotoroptimering.

Kontakta mig när ni behöver hjälp med att synas bättre på google och andra sökmotorer. Vill du ha en högre placering i sökresultat på google - anlita mig, jag kan sökmotoroptimering.
Med mig får Ni en mer personlig och mer närvarande partner i erat digitala arbete. Oavsett om ni vill ha en ny websida, hjälp med er websida, behöver få texter skrivna eller vill ha riktigt och proffesionell hjälp med att synas på sökmotorer - sökmotoroptimering.
Magnus Strandberg - sökmotoroptimering i Borås och i Göteborg.

Ring mig på

+46739 65 12 00

Maila till mig:

magnus(at)magnusstrandberg.se

Ser fram emot att få höra från just Dig och även presentera närmare vad jag kan hjälpa Er med!