SEO Norrtälje för företag

Jag hjälper er med sökmoroptimering och digital marknadsföring.

Ditt förnamn (*)
Er hemsida, skriv med https:// (*)
Din e-postadress (*)

Informationen du skickar är säker och jag använder den bara för att kunna kontakta dig - absolut inget annat.

SEO Norrtälje

Jag hjälper företag i Norrtälje och övriga Stockholms län med Sökmotoroptimering och digital marknadsföring.
Om er målgrupp finns i Norrtälje så behöver ni jobba med lokal SEO - det gör jag åt Er.


Sökmotoroptimering Norrtälje riktar sig som du säkert förstår till området runt just Norrtälje. Oavsett om ni hr fysisk verksamhet där eller bara inriktar er mot kunder där så hjälper jag er med SEO.


Vad är SEO för Norrtälje?


Det är ett begrepp som egentligen faller under vad man kallar för lokal Sökmotoroptimering, seo. Det är alltså en anpassning till den lokala platsen för sidan som man vill ska synas högt på sökningar som är relevanta för just den sidan. Svårt? Nej då, jag förklarar.


Tänk att du t ex har en cykelaffär i Norrtälje där Du säljer alla möjliga sorters cyklar och tillbehör till dina kunder. När dessa personer söker efter t ex cykel Norrtälje så vill du ju såklart synas så högt du kan i det organiska sökresultatet med din hemsida. Lite förenklat så är det lokal SEO.


Det gäller alltså att identifiera vilka sökningar som din målgrupp lokalt på olika platser gör när dem letar efter produkter eller tjänster som Du säljer och erbjuder. På så sätt blir du också attraktiv för Google att visa i sökresultaten.


Hur gör jag då för att synas på Google i Norrtälje?


Det första du ska göra för att synas högt med hjälp av SEO Norrtälje är att klura ut vilka sökningar som din målgrupp i Norrtälje utför. Det gör du genom en så kallad sökordsanalys. Den syftar till att ge dig tillräckligt med information om olika sökord och sökfraser kopplat till din verksamhet, dina produkter och dina tjänster. Med denna information så kan du relativt enkelt ta beslut om vilka sökord och sökfraser som är aktuella för dig/er.


När du har gjort din sökordsanalys och bestämt dig för de olika sökorden så ska du nu skapa innehållet till dessa. Driver du en ehandel (eller för den delen har din hemsida som ett skyltfönster för din fysiska butik) så ska du jobba med kategorisidor, produktsidorna och även det jag kallar för informationssidorna för Norrtälje. Men det gäller att ditt innehåll faktiskt tillför något och svarar på i alla fall en av de olika frågorna som den som söker kan tänkas ha. Det handlar om att du ska optimera din titel på de olika sidorna, huvudrubrikerna och underrubrikerna, bilderna, de tekniska aspekterna i bakgrunden och framförallt då den löpande texten – brödtexten.


När du har skapat det innehållet så har du också skapat möjligheter för att just synas högt upp för de intressanta sökorden.


Vill du få reda på hur jag kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

Boka telefonmöte
SEO Norrtälje

Info om Norrtälje

Norrtälje historia är både lång och innehållsrik. Den sträcker sig tillbaka till yngre järnåldern - man har hitat fornlämningar från den tiden i den gamla stadskärnan.


Norrtälje ligger ca 70 km norr om Stockholm vackert beläget ut med kusten. Man har en fin skärgård med många klassiska besökrsmål som t ex Furusund, Norröra, Söderöra, Blidö, Yxlan, Rådmansö och Spillersboda för att nämna några av dem.

Staden ligger vackert belägen utmed kusten i Stockholms norra skärgård. I Norrtäljes närhet hittar du en mängd olika platser värda att besöka och det är inte långt - under en dagsutflykt kan du besöka t ex Grisslehamn och Furusund.


Kända Norrtäljebor

För att vara en liten stad med ca 21,000 invånare så tycker jag att man har många kända personer som härstammar från staden. Vi hittar t ex Margareta Krook (skådespelare), Björn Waldegård (rallyförare), Moneybrother (musiker), Peter Åslin (hockeymålvakt), Eddie Läck (hockemålvakt), Ola Lustig (programledare i radio och tv) och sist men absolut inte minst - Jan Emanuel Johansson (företagare, fd politiker, opinionsbildare och mer).


Idrottsklubbar

Norrtälje har också en del idrottsklubbar som är värda att nämna. Bland annat Norrtälje IK (ishockey), BK Vargarna (fotboll), HK Ceres (handboll) orrtälje Tennisklubb för att nämna några.


Sevärdheter Norrtälje

Det finns också gott om platser och sevärdheter som är värda ett besök. Vi har bland annat Penningby slott, Pythagoras Industrimuseum och alla fantastiska platser runt om i skärgården.