SEO konsult.

Jag hjälper företag, organisationer och andra med sin onlinemarknadsföring som t ex SEO, Google Ads, texter och olika analyser.
Marknadsföring idag har inga gränser så varför ska ni begränsa er genom att inte satsa på och investera i online marknadsföring?

Om du vill synas högre upp på Google så ska du satsa på SEO

Sökmotoroptimering gör så att din hemsida kan synas högre över tid vilket ger dig en bra avkastning på det arbete som läggs ner.


Jag har jobbat med texter och seo (sökmotoroptimering, sökoptimering) på mer eller mindre heltid sedan 2013. Men redan 2007 började jag skapa egna sidor genom HTML, CSS och lite JavaScript som ett intresse.
När jag, efter att ha haft olika roller om ledare/chef, ville prova något nytt så valde jag att 2013 stå på egna ben. Jag började designa hemsiudor och skriva texter för hemsidor åt företag i Sverige och Europa och har gjort det sedan dess med några korta avbrott för olika interimsuppdrag som t ex chef.

Vad är det som är så roligt med SEO då?

Det roligaste med SEO är helt enkelt att man skapar något som ger värde för andra människor, oavsett hur värdet ser ut. SEO och online marknadsföring är ett område som hela tiden utvecklas ovh förändras och det gör det hela så mycket roligare. Man kan som mindre företag, mindre spelare utmana sina största konkurrenter i området och ta topplaceringar.
Jag låg etta på en attraktiv sökfras i drygt 1,5 år genom att följa Googles direktiv och sökarens intentioner. Eftersom det var en sökfras kopplad till just SEO och seo-byråer så var det extra roligt att jag som seo-konsult kunde ta mig förbi alla dem - sjukt kul.

Varför är det viktigt med rätt seo-konsult för sin marknadsföring?

Jag ställer en motfråga - vem vill du anlita, en som verkligen har tid och går in för ert projekt eller en stor byrå där ni inte är synliga/viktiga? Jag tror nog att dem flesta av er vill ha det enligt det första exemplet.
SEO och synlighet på Google handlar om att arbeta tillsammans i partnerskap och över lång tid för att verkligen förstå och utveckla närvaron online på rätt sätt. Det finns inget magiskt recept och det finns ingen som kan lova er position 1 på alla era sökord. Idag söker era besökare, kunder och blivande kunder på helt olika sätt än tidigare - visste du förresten att så mycket som var tredje sökning är helt unik?