SEO för företag i Halmstad.

Jag hjälper företag i Halmstad och Halland med sökmotoroptimering.

Genom att du anpassar din sökoptimering lokalt så ökar du dina möjligheter att nå de personer som du vill nå.

Varför satsa på SEO för Halmstad?

Lokalt anpassad seo
Riktad insats
Möjligheter att nå er målgrupp
Analyser gjorda för Halmstad
Bra ROI på specifik insats

Låt mig få berätta hur jag kan hjälpa er att synas på intressanta sökningar för t ex Halmstad.

Hör av dig idag.

Ditt förnamn (*)
Er hemsida, skriv med https:// (*)
Din e-postadress (*)

Informationen du skickar är säker och jag använder den bara för att kunna kontakta dig - absolut inget annat.

SEO Halmstad

Jag hjälper företag i Halmstad och Halland med Sökmotoroptimering och digital marknadsföring.
Har ni er målgrupp baserad i Halmstad behöver ni arbeta med SEO för dem. Det gör jag åt Er.


Sökmotoroptimering Halmstad riktar sig som du säkert förstår till området runt just Halmstad. Oavsett om ni hr fysisk verksamhet där eller bara inriktar er mot kunder där så hjälper jag er med SEO.


Vad är SEO Halmstad?


Det är ett begrepp som egentligen faller under vad man kallar för lokal Sökmotoroptimering, seo. Det är alltså en anpassning till den lokala platsen för sidan som man vill ska synas högt på sökningar som är relevanta för just den sidan. Svårt? Nej då, jag förklarar.


Tänk att du t ex har en sportaffär i Halmstad där Du säljer alla möjliga sorters sportkläder till dina kunder. När dessa personer söker efter t ex löparskor Halmstad så vill du ju såklart synas så högt du kan i det organiska sökresultatet med din hemsida. Lite förenklat så är det lokal SEO.


Det gäller alltså att identifiera vilka sökningar som din målgrupp lokalt på olika platser gör när dem letar efter produkter eller tjänster som Du säljer och erbjuder. På så sätt blir du också attraktiv för Google att visa i sökresultaten.


Hur gör jag då för att synas på Google i Halmstad?


Det första du ska göra för att synas högt med hjälp av SEO Halmstad är att klura ut vilka sökningar som din målgrupp i Halmstad utför. Det gör du genom en så kallad sökordsanalys. Den syftar till att ge dig tillräckligt med information om olika sökord och sökfraser kopplat till din verksamhet, dina produkter och dina tjänster. Med denna information så kan du relativt enkelt ta beslut om vilka sökord och sökfraser som är aktuella för dig/er.


När du har gjort din sökordsanalys och bestämt dig för de olika sökorden så ska du nu skapa innehållet till dessa. Driver du en ehandel (eller för den delen har din hemsida som ett skyltfönster för din fysiska butik) så ska du jobba med kategorisidor, produktsidorna och även det jag kallar för informationssidorna för Halmstad. Men det gäller att ditt innehåll faktiskt tillför något och svarar på i alla fall en av de olika frågorna som den som söker kan tänkas ha. Det handlar om att du ska optimera din titel på de olika sidorna, huvudrubrikerna och underrubrikerna, bilderna, de tekniska aspekterna i bakgrunden och framförallt då den löpande texten – brödtexten.


När du har skapat det innehållet så har du också skapat möjligheter för att just synas högt upp för de intressanta sökorden.


Vill du få reda på hur jag kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

Boka telefonmöte
SEO Halmstad

Info om Halmstad

Halmstad är staden med en intressant historia som sträcker sig tillbaka till början av 1200-talet - men troligen fanns det boende där redan på 1000, 1100-talen.


Staden idag ligger på båda sidor om Nissan (en av de största floderna i Sverige) och man har lyckats bevara en ganska stor del av stadskärnan som den såg ut i början av 1900-talet.

Kända Halmadsbor

Kända Halmstadsbor finns det faktiskt ganska gott om om vi tittar efter. Förutom dem självklara popkillarna i Gyllene Tider med frontfigurerna Per Gessle och Micke "Syd" Andersson så hittar vi också handbollstränaren Bengt "gurkburken" Johansson, fotbollsproffset Fredrik "freddie" Ljungberg, tävlingscyklisten Susanne Ljungskog. pingisproffset Jörgen Persson, nuvarande förbundskaptenen i fotboll Janne Andersson och många fler.

I näringslivet hittar vi Johan Staël von Holstein, känd it-entreprenör och i politiken hittar vi ingen mindre än Carl Bildt tillsammans med t ex Anders Kompass (verksam inom FN).

Stora idrottsklubbar

Halmstad har även en del idrottsklubbar värda att nämna. Den stora klubben Halmstads BK i fotboll har vunnit fyra SM-guld hittills, varav det senaste 2000. Men man var inte första fotbollslaget för herar i staden att spela i högsta ligan i Sverige - det var nämligen IS Halmia som spelade första gången i Allsvenskan 1932, sista gången var 1979,

I handboll kan man skryta med den klassiska klubben HK Drott med bland annat 10 st SM-guld på meritlistan. I ishockey har man laget som numer heter Halmstad HF. Som bäst har man kvalat till elitserien på 1970-talet

Sevärdheter i Halmstad

Staden har också en del sevärdheter som är värda ett besök. Norreport är en av fyra ursprungliga stadsportar som byggdes och stod klara 1601. De då fyra portarna stängdes alltid vid skymningen varje dag för att skydda mot inkräktare.

Stadsbiblioteket, 91:an Karlsson och Galgberget är några andra platser jag tycker du ska spana in nästa gång du besöker staden.