magnusstrandberg.se

magnusstrandberg.se

magnussstrandberg.se

magnus
strandberg.se

10 smarta tips för ditt SEO-arbete 2019

blogg om seo 2019, sökmotoroptimering, sökoptimering. Tips SEO, seo tips. Skriv smart seo 2019

blogg om SEO, sökmotoroptimering - smarta tips för ditt SEO-arbete

Ranka bättre med smarta tips och tricks

seo, sökmotoroptimering. Att synas på google med de rätta metoderna utan att bli straffad. sökmotoroptimering borås, sökmotoroptimering göteborg. seo borås, seo göteborg

Dela den här artikeln om sökmotoroptimering med dina vänner och kollegor

10 smarta tips för SEO och hur du kan göra för att ranka bättre

SEO, sökmotoroptimering är ett område som ständigt förändras, förbättras och utvecklas. Problemet är bara att vi inte alltid vet vilka ändringar som t ex Google kommer med.

Det finns alltid saker som du måste göra och tänka på när du vill jobba med SEO. Här mina 10 smarta tips för ditt SEO-arbete 2019.

1. Håll dig till ämnet

Din hemsida har säkert potential och möjlighet att skriva om hur mycket som helst. Men det är viktigt att hålla sig till ämnet och följa någon form av röd tråd.
Välj ett ämne att foksuera på under en period och gå sedan övedr till nästa, om du måste byta.

2. Välj passande sökord, sökfraser

Väljer du ett sökord med låg sökvolym och som kommer vara lätt att ranka på plats 1 för så kan det vara så att du gör dig själv en björntjänst.
T ex Google har faktiskt koll på hur ofta du inte blir klickad på vid vissa sökresultat så det kan ge dig negativt resultat om du inte blir klickad på i de sökresultat som du rankar högt på.

3. Lär känna dina konkurrenter

Det här vet du säkert redan men det är viktigt att ha koll på och framförallt veta vilka som är dina konkurrenter och vilka du ska fightas mot. Ha kolla på vilka sidor som länkar till vilka och dra fördelar utav den informationen du får där.

4. Title-taggar och meta-descriptions

Det är alltid viktigt att använda olika meta-taggar, html-taggar för ditt SEO-arbete. Kom alltid ihåg att använda unika meta-taggar för enskilda sidor. En smart, unik title-tagg. Kom ihåg att inte använda meta-keywords taggen då framförallt Google inte använder den längre. Använder du den och överoptimerar så kommer du bli straffad i det långa loppet.
Meta-description har som största uppgift att berätta för besökaren vad sidan handlar om.

5. Skriv intressant innehåll som läsare vill dela, prata om

Unikt innehåll är det bästa man kan ha på sin hemsida. Tänk själv - ingen köper ju din bok om du har kopierat allt innehåll och har exakt samma innehåll i din bok.
Tänk också på att det är viktigt att du får dina besökare att dela det du skriver i t ex sociala medier eller länka till din site från deras egna. Glöm inte att tacka dem som delar ditt innehåll till andra.

6. Alt-taggar och title-taggar

Alt-taggen i dina bilder är en viktig faktor när det gäller SEO. Använd det för att beskriva ditt innehåll och även för att knyta in ditt sökord i ditt innehåll.
Title-taggen kan du använda även på bilder men också när du länkar till olika sidor, både interna och externa sidor. Om du "hovrar" över den här texten kan du få mer information om lokal sökmotoroptimering. Det du ser i texten i den lilla rutan som kommer upp är title-taggen. Som de inser så är det ganska smart att ha med den. Den är också viktig ur ett tillgänglighetsperspektiv.

7. Uppdatera din hemsida ofta

Precis som att sökmotorer gillar unikt innehåll så gillar dem också aktuellt och fräscht innehåll. Det gör ju vi människor också. Så updpatera din sida ofta, koppla på en blogg eller en nyhetssida som ni underhåller och lägge rupp nytt material på.

8. Mediafiler

Använd sökordet, sökfrasen smart. Dra nytta av det gratis seo-utrymme du faktiskt får när du har bilder på din hemsida.

9. Kontrollera så din sida blir indexerad

Din hemsida blir genomsökt och indexerad automatiskt av sökmotorer. Men du måste kontrollera så det verkligen sker och ta dem åtgärder som krävs för att rätt sidor ska bli indexerade.

10. Validera och använd checklistor

För att nå och behålla en hög ranking-position i sökresultaten så måste din kod på hemsidan också vara enligt rätt standarder. Kolla igenom t ex HTMl. CSS, SEO och bilder och andra media-filer.

Läs mer om vad jag kan hjälpa er med.
Jag hjälper företag och organisationer (även privatpersoner) i Borås och Göteborg med sökmotoroptimering och säljande, informativa och berättande texter och innehåll för er digitala marknadsföring.

Om magnus strandberg

Jag gillar den digitala närvaron och den digitala världen. Därför vill ajg hjälpa och bistå med det jag kan inom seo, sökmotoroptimering och att synar i sökresultaten i Google. Syns bättre och på rätt sätt på Google med effektiv seo, sökmotoroptimering.

Det här lägger jag helst min tid på (ja, det är mer än 100%):

DESIGN - 90%

60% Complete

UTVECKLING - 60%

60% Complete

CONTENT OCH SKRIBENT - 75%

60% Complete

SEO, SÖKMOTOROPTIMERING - 95%

60% Complete

Jag är en webdesigner, webutvecklare, skribent och content writer i Borås och Göteborg. Jag kan också SEO - sökmotoroptimering. Men det har du säkert redan märkt eftersom Du troligen har sökt efter t ex webdesigner, ny hemsida, webbsida eller skribent eller något liknande på google och sfått syn på mig och min webbsida i sökresultatet på din sökning. Läs mer om seo och sökmotoroptimering här.

Jag kan seo - sökmotoroptimering. Men jag kallar mig inte för "seo-expert" som så många andra gör. Faktum är att jag tycker du ska vara lite vaksam när någon kallar sig för seo-expert. sök på t ex sökmotoroptimering borås - kommer personen eller företaget upp i sökresultatet? Bra, men vilken placering får personen eller företaget? Det visar om personen är expert eller inte. Jag vet att jag kan en hel del om seo och sökmotoroptimering och därför erbjuder jag dig/er mina tjänster inom det. Så enkelt är det.

kontakta mig

Sökmotoroptimering Borås, göteborg. Kontakt magnus strandberg när ni är i behov av en mer närvarande partner för er digitala marknadsföring och seo, sökmotoroptimering.

Kontakta mig när ni behöver hjälp med att synas bättre på google och andra sökmotorer. Vill du ha en högre placering i sökresultat på google - anlita mig, jag kan sökmotoroptimering.
Med mig får Ni en mer personlig och mer närvarande partner i erat digitala arbete. Oavsett om ni vill ha en ny websida, hjälp med er websida, behöver få texter skrivna eller vill ha riktigt och proffesionell hjälp med att synas på sökmotorer - sökmotoroptimering.
Magnus Strandberg - sökmotoroptimering i Borås och i Göteborg.

Ring mig på

+46739 65 12 00

Maila till mig:

magnus(at)magnusstrandberg.se

Ser fram emot att få höra från just Dig och även presentera närmare vad jag kan hjälpa Er med!