Föreläsningar i SEO och digital marknadsföring

Alla pratar om SEO och det med all rätta. Men varför är det så viktigt?
I mina föreläsningar om SEO och digital marknadsföring ger jag er kunskaper och insikter om onlinemarknadsföringen.
Sedan kommer ni ha roligt också.


Magnus Strandberg - konsult inom digital marknadsföring, onlinemarkandsföring

Boka mig för en föreläsning.

Detta är bara en förfrågan, jag kontaktar er

Ditt förnamn (*)
Er hemsida (*)
Din e-postadress (*)

Föreläsning i SEO - lär dig samtidigt som du har kul.

SEO (sökmotoroptimering) är hett just nu och har varit det ett tag. Anledningen är enkel – alla företag måste satsa på SEO i någon form, så är det bara. Men hur gör man egentligen? I min föreläsning får du kunskap till grunderna inom seo men du får också en hel del smarta inspel om onlinemarknadsföring och affärsutveckling online. Sedan kommer ni ha roligt också.


Jag har arbetat med SEO sedan 2013 på olika sätt och i olika konstellationer. Mina ingångsvärden har alltid varit det värdet som man kan skapa (och måste skapa) för slutanvändaren det vill säga besökaren på er site och initialt den som söker efter er. För det är det man gör.


Google är i grunden ett privat företag som vill tjäna pengar. Det måste man förstå för att få kunskapen om hur deras affärsmodell ser ut och hur deras sökmotor är uppbyggd. Jag har fått känna på känslan av att få första placeringar som gett en mångdubbel ökning i trafik och jag har också upplevt mängden förfrågningar som ökar i och med en placering i toppen på sökresultat.


Exempel på ämnen i min föreläsning i SEO


Eftersom SEO är brett och sammanflätat av flera olika sidor så behöver man känna till väldigt mycket om allt som ingår i SEO. Därför tar jag upp olika saker i min föreläsning om sökmotoroptimering.

- Grunderna inom SEO
- Sökordsanalys – kuggen i förarbetet
- Google Ads – komplettera din SEO med annonsering
- SEO texter – va?
- Länkar – hur är det egentligen?


Utöver det så skräddarsyr jag gärna en föreläsning efter era behov. Ni kanske är en högskola eller liknande som vill hyra in en föreläsare för att komplettera era ordinarie kurser och föreläsningar med exempel ”från verkligheten” – hör av er.

Vill du få reda på hur jag kan hjälpa er med er digitala marknadsföring?

Boka telefonmöte