magnusstrandberg.se

magnusstrandberg.se

magnussstrandberg.se

magnus
strandberg.se

Skribent och content writer i borås

Jag skriver texter för dig i Borås


Jag kan också sökmotoroptimering

skribent borås, content writer borås, texter borås, hjälp med online marknadsföring borås, hjälp med texter borås

Skribent och Content writer i Borås

En skribent och content writer för dig i Borås
Att skriva för webben handlar om så mycket mer än bara "kom och köp" texter - låt mig visa er hur bra content och välskrivna texter ska göras. Låt mig berätta eran historia och ert budskap.

seo, sökmotoroptimering. Att synas på google med de rätta metoderna utan att bli straffad. skribent borås, skribent i borås, sökmotoroptimering borås, seo borås

Content writer/skribent med fokus på SEO

Jag är en content writer och skribent i Borås. Jag har fokus på att skriva texter och innehåll som är väl anpassat till sökmotorer och människors beteende på sökmotorer och hur dessa människor söker - sökmotoroptimering även kallat.

Vad gör en skribent/content writer då?

En content writer eller en skribent är en person som skriver relevant och aktuell content (innehåll) till bland annat hemsidor. Eftersom varje hemsida har en unik och specifik målgrupp (oavsett storlek) så krävs också content (innehåll) (texter, bilder och annat innehåll) som är anpassad för just dessa målgrupper och den bransch som den aktuella hemsidan verkar inom.

Skriver en content writer bara säljande texter för företag som vill sälja mer?

Nej, definitivt inte. All text på t ex en hemsida är content även sådan text som inte har som syfte att direkt vara säljande. Det kan t ex vara informativa texter, berättande texter, produkttexter eller något annat som man vill nå ut med på t ex sin hemsida.

Att skriva för människor på webben

Att skriva text och content för hemsidor är ett komplext arbete och kräver en hel del tid och kunskap om vad som krävs, hur det ska göras och tekniska krav från bland annat sökmotorer.
Att vara content writer idag kräver god kunskap om hur sökmotorer fungerar, hur man ska skriva för att fånga läsarens uppmärksamhet och att skriva för att engagera.

Idag krävs en hel del kunskap inom SEO (sökmotoroptimering) och en hel del teknisk kunskap om hur det ska göras.
Jag kan sökmotoroptimering och det är därför jag erbjuder mina tjänster inom området.

Jag har skrivit i stort sett hela mitt liv (har skrivit en bok, den andra är under produktion) och älskar verkligen att skriva.

Är du i behov av en content writer, seo skribent eller en webb-designer så kontakta mig här.

Vad skriver jag för typ av texter då?

Jag skriver alla möjliga typer av texter åt dig. Oavsett om du behöver ha hjälp en gång eller om du behöver hitta en trygg, stabil och dedikerad partner för eran närvaro online så kan jag hjälpa er.

Jag kan t ex hjälpa er med:

  • skriva artiklar
  • - jag kan hjälpa er med allt från större reportage/artiklar till kortare inlägg på bland annat tidningar

  • skriva nyhetsbrev
  • - jag kan agera som er egna redaktör för ert digitala nyhetsbrev eller ert tryckta nyhetsbrev. Textproduktion för nyhetsbrev

  • "White Papers"
  • - jag kan skapa så kallade white papers åt er. White Papers är det perfekta sättet för er att beskriva era produkter, tjänster eller kanske den problemlösning som Ni erbjuder på ett intressant, säljande, berättande och engagerande sätt till era kunder och potentiella kunder.

  • Blogg-texter
  • - låt mig hjälpa er med att skriva era blogginlägg och texter till era återkommande artiklar.

OBS! - Självklart skriver jag ingenting som strider mot svensk eller internationell lagstiftning och inte heller kränkande mot person eller grupp.

Jag snackar mindre och skriver mer!

Jag är en skribent, designer i Borås och Göteborg och hjälper dig med ditt behov av bra, engagerande och berättande innehåll (content), texter och att verkligen nå ut med ditt budskap.
Jag hjälper och underlättar vardagen för marknadsavdelningar och kommunikationsavdelningar hos företag, reklambyråer och webbyråer när Ni behöver bra och unik copy och content för ert projekt.
Jag kan hjälpa er med olika typer av produktion som t ex kampanjer, reaktionella texter och innehåll, artiklar, bloggtexter. Det finns egentligen inga gränser. Jag utgår från Borås och Göteborg men hjälper alla oavsett var du finns någonstans i Sverige.

Anlita en mer personlig, närvarande, tillgänglig och kreativ skribent, content writer i Borås och Göteborg.

Om magnus strandberg

Det här lägger jag helst min tid på (ja, det är mer än 100%):

DESIGN - 90%

60% Complete

UTVECKLING - 60%

60% Complete

CONTENT OCH SKRIBENT - 75%

60% Complete

SEO, SÖKMOTOROPTIMERING - 95%

60% Complete

Jag är en webdesigner, webutvecklare, skribent och content writer i Borås och Göteborg. Jag kan också SEO - sökmotoroptimering. Men det har du säkert redan märkt eftersom Du troligen har sökt efter t ex webdesigner, ny hemsida, webbsida eller skribent eller något liknande på google och sfått syn på mig och min webbsida i sökresultatet på din sökning. Läs mer om seo och sökmotoroptimering här.

Jag kan seo - sökmotoroptimering. Men jag kallar mig inte för "seo-expert" som så många andra gör. Faktum är att jag tycker du ska vara lite vaksam när någon kallar sig för seo-expert. sök på t ex sökmotoroptimering borås - kommer personen eller företaget upp i sökresultatet? Bra, men vilken placering får personen eller företaget? Det visar om personen är expert eller inte. Jag vet att jag kan seo och sökmotoroptimering och därför erbjuder jag dig/er mina tjänster inom det. Så enkelt är det.

kontakta mig

Sökmotoroptimering Borås, göteborg. Kontakt magnus strandberg när ni är i behov av en mer närvarande partner för er digitala marknadsföring och seo, sökmotoroptimering.

Kontakta mig när ni behöver hjälp med att synas bättre på google och andra sökmotorer. Vill du ha en högre placering i sökresultat på google - anlita mig, jag kan sökmotoroptimering.
Med mig får Ni en mer personlig och mer närvarande partner i erat digitala arbete. Oavsett om ni vill ha en ny websida, hjälp med er websida, behöver få texter skrivna eller vill ha riktigt och proffesionell hjälp med att synas på sökmotorer - sökmotoroptimering.
Magnus Strandberg - sökmotoroptimering i Borås och i Göteborg.

Ring mig på

+46739 65 12 00

Maila till mig:

magnus(at)magnusstrandberg.se

Ser fram emot att få höra från just Dig och även presentera närmare vad jag kan hjälpa Er med!